Tuinonderhoud

Aan een mooi aangelegde tuin gaat u langer plezier beleven indien hij vakkundig onderhouden wordt. Maar niet iedereen heeft groene vingers of kan de nodige tijd vrijmaken.

Bovendien vragen vele planten een specifieke behandeling. Onze firma staat steeds klaar om op het vereiste tijdstip de nodige onderhoudswerken deskundig uit te voeren. Dit kan gaan van een jaarlijkse snoei-, bemestings-, en onderhoudsbeurt van planten en gazon tot het periodiek schoffelen van beplanting en maaien van het grastapijt.

Desgewenst kunnen wij ook een contract opmaken voor een bepaalde duur. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken en ziet uw tuin er steeds prachtig uit.

Over Ons

Als ervaren tuinaannemer dragen wij zorg voor een professionele realisatie, en dit van grondwerken tot beplanting, gazon, vijveraanleg, bestrating, verlichting, afsluiting…
Kortom, alles wat nodig is om van uw tuin een parel te maken die steeds mooier zal worden.

Uitstekende Service

Werk op maat van onze klanten, snelle levertijd en onze service zijn onze belangrijkste troeven.

Jarenlange ervaring

Onderneming Claes is een jong en dynamisch bedrijf dat toch kan steunen op een jarenlange ervaring...

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze projecten worden perfect afgewerkt en wij maken enkel gebruik van de beste materialen.

Onze Werkwijze

Het idee...

Een van onze tuinarchitecten komt vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze uit te leggen, kostprijs van het ontwerpdossier te bepalen en om naar u en over uw tuin te luisteren.

Opmetingen

Wanneer het akkoord is gemaakt, wordt de tuin opgemeten en de bestaande situatie in kaart gebracht. Uw wensen worden dan ook genoteerd, er worden foto's van de tuin genomen en een lijstje met mogelijkheden wordt eventueel met u doorgenomen. Op deze manier hebben wij de nodige basis om met ontwerp te starten.

Voorontwerp

Na telefonische afspraak komt de architect bij u langs met een eerste voorontwerp. Hierop staan de belangrijke lijnvoeringen, vormgeving van verharding. Dit voorontwerp wordt besproken en eventuele wijzigingen worden aangebracht. Hier wordt ook gesproken over het prijskaartje dat aan de realisatie vasthangt.

Uitgewerkt ontwerp

Wij komen langs met een uitgewerkt ontwerp. Hierop zijn de nodige aanpassingen gebeurd en wij overlopen de offerte met u . De wensen en ideeën over beplanting worden hier genoteerd.

Plan en offerte

Hier ontvangt u een ingekleurd ontwerp, beplantingsplan en een gedetailleerde offerte.

Contacteer Ons